Premierul Marcel Ciolacu afirmă că România nu va intra în recesiune în acest an, dând asigurări că reorganizarea ANAF şi digitalizarea acesteia vor avea loc. ”România, v-o spun cu toată tăria, este în direcţia corectă”, subliniază Ciolacu, arătând că va continua reorganizarea sistemului bugetar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, luni seară, la Antena 3, dacă România va intra în recesiune anul acesta, Marcel Ciolacu a răspuns ”categoric” negativ.
 
”Nu. Nu, categoric nu! Negociez orice. Am şi anunţat, am o linie roşie: toate măsurile de combatere a evaziunii fiscale vor fi puse în aplicare. Digitalizarea ANAF-ului va avea loc anul acesta, după 33 de ani. Ştiu că am deranjat multă lume, mi-am asumat acest lucru, voi continua reorganizarea sistemului bugetar. Ştiu că deranjez. Altfel, dacă nu vom face aceste lucruri şi nu găsim înţelegere şi un dialog corect între noi, ne prăbuşim, gratuit, de această dată gratuit. România, v-o spun cu toată tăria, este în direcţia corectă. Ne-am pierdut răbdarea? Şi eu îmi pierd răbdarea, şi dvs., cu toţii, mai ales după atâtea crize suprapuse şi după atâta frustrări, după atâta batjocură faţă de români”, a afirmat Marcel Ciolacu.
 
El a spus că este nevoie de un echilibru în economie, de colaborare între autorităţi, societate, patronate, sindicate pentru a menţine ”echilibrul fragil” al economiei în această perioadă. 
 
Ciolacu s-a arătat, în acest context, dispus să poarte discuţii cu toate categoriile sociale pentru a menţine acest echilibru al economiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.