Marcel Ciolacu a declarat, întrebat luni între Ludovic Orban, Dan Barna sau Kelemen Hunor 6pe cine ar susţine pentru şefia Camerei Deputaţilor, că pe candidatul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Candidatul PSD”, a spus Ciolacu, întrebat luni într-o conferinţă de presă dacă în cazul în care se va ajunge la vot în plen pentru şefia Camerei Deputaţilor, pe cine ar vota între Ludovic Orban, Dan Barna sau Kelemen Hunor.

Şefia Camerei Deputaţilor este disputată între Ludovic Orban şi Dan Barna, fiind abordată la negocierile PNL şi USR-PLUS din aceste zile în vederea formării unei coaliţii de guvernare. Liberalii au validat săptămâna trecută susţinerea fostului premier Orban pentru funcţia de preşedinte al Camerei. 

Preşedintele Klaus Iohannis are luni consultări la Cotroceni cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui premier. Primul partid care a fost la consultări este PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.