Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că stabilirea listelor de candidaţi pentru alegerile europarlamentare nu este o prioritate în acest moment, decizia urmând a fi luată după 7 ianuarie 2024. Ciolacu a precizat că se va începe pregătirea prin alegerea managerului de campanie, iar el îl va propune pe Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la România TV, dacă Mihai Tudose a fost desemnat manager de campanie al partidului şi a afirmat: ”O să-l propun, luni voi face Consiliu Naţional”.

Preşedintele PSD a explicat că aşa începe pregătirea alegerilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat dacă Mihai Tudose va deschide lista PSD pentru europarlamentare, Ciolacu a afirmat: ”Presupun că doreşte să candideze. Discuţiile într-un partid ca PSD au loc democratic, pe regiuni, pentru că trebuie o reprezentare la nivel naţional. Vom hotărî, dar nu e o urgenţă pentru PSD, după 7 ianuarie”.

Fostul premier Mihai Tudose va deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 2024, sau declarat recent surse politice pentru News.ro.

Pentru locul doi, cele mai mari şanse le are Carmen Orban, consiliera premierului Marcel Ciolacu pe probleme de sănătate. A treia poziţie ar urma să fie ocupată de europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreşedinte al socialiştilor europeni.

Cel puţin două locuri eligibile pe lista PSD vor fi cedate pentru candidaţii PUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu.

”Unul e rezervat deja pentru Maria Grapini. Pentru al doilea loc se luptă Lavinia Şandru şi o jurnalistă din trustul Intact”, susţin sursele citate.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.