Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea că i s-a promis şefia Camerei Deputaţilor dacă susţine Guvernul Cîţu odată ce acesta va ajunge în Parlament. ”Să vedeţi peste 2-3 săptămâni ce se pupă, Barna cu Cîţu, dup ce trec congresele”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, dacă i s-a promis că va reveni la şefia Camerei Deputaţilor dacă va susţine Guvernul Cîţu în Parlament şi a afirmat: ”Să-şi ia şefiile să şi le pună în cap. Şefiile Camerei Deputaţilor şi Senatului, ca şi Guvernul, majoritatea le numeşte”.  

Întrebat dacă respinge acest scenariu, Ciolacu a afirmat: ”Este o aberaţie”.  

”Dacă moţiunea de cenzură, pe 28, CCR zice că nu este conflict de îndată se votează şi PSD o votează. Fără niciun dubiu. Dacă CCR zice că e conflict, PSD depune moţiune. Să nu ceară cumva USR să scoatem că ei nu au fost la guvernare, că nu scot”, a mai declarat Ciolacu.  

Întrebat dacă crede că USR va vota moţiunea PSD, Ciolacu a declarat: ”Cred că cei de la USR se vor ţine în continuare că vor dărâma acest Guvern. Dacă nu, înseamnă că toate această şaradă politică a fost un şantaj al celor de la USR asupra unui Guvern ca să obţină anumite poziţii şi bani şi se descalifică, ca oameni politici, definitiv în România”.  

Ciolacu susţine, însă, că USR PLUS va reveni la guvernare, chiar şi cu Florin Cîţu: ”Să vedeţi peste 2-3 săptămâni ce se pupă, Barna cu Cîţu, după ce trec congresele”.  

Întrebat dacă USR PLUS se va întoarce, Ciolacu a declarat: ”Categoric. Cum să plece, dom le. Aţi văzut câinii să plece de la măcelărie...”.  

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.