Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat marţi dacă i-a solicitat premierul Nicolae Ciucă să nu mai anunţe public măsuri inflaţioniste, că sunt ambii liderii partidelor de guvernare şi „nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comentăm şi cum să comunicăm”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este foarte greu. Suntem doi lideri de la două partide, eu de la PSD, cel mai mare partid din România şi dânsul de la al doilea. dar cred că nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comentăm şi cum să comunicăm. Nu am auzit de o astfel de propunere sau remarcă din partea premierului şi cred că cine trasmite pe ştiri pe surse astfel de lucruri îngreunează activitatea coaliţiei, nu o ajută”, a explicat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament.

Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, le-a solicitat celor din PSD, în şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare, să nu mai vină cu propuneri inflaţioniste, referindu-se la afirmaţiile acestora privind creşterea salariilor şi pensiilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.