Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă, întrebat cine din partid va deconta o posibilă pierdere de către PSD a alegerilor locale, că va îşi va asuma în totalitate scorul la scrutin, iar decontul va fi al său personal. Acesta a adăugat că cine va câştiga localele va câştiga apoi şi alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ceea ce priveşte decontul este al meu personal şi mi-l asum în totalitate. Jucăm pe teren propriu, iar cine va câştiga localele câştigă şi parlamentarele”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă cine va deconta pierderea alegerilor de către PSD.

Marcel Ciolacu a fost ales sâmbătă preşedinte al PSD cu 1.310 voturi. Contrracandidatul său, Eugen Teodorovici, a avut 91 de voturi, potrivit anunţului făcut de Decebal Făgădău, preşedintele Comisiei de numărare a voturilor.

Pe Moţiunea cu care a candidat Marcel Ciolacu se află Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, Paul Stănescu ca secretar general, Vasile Dâncu ca preşedinte al Consiliului Naţional, iar pentru cele patru funcţii de vicepreşedinţi figurează pe listă Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Doina Federovici şi Gabriel Zetea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.