Preşedintele Camere Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a povestit, miercuri, că cea mai frumoasă amintire a sa legată de copilărie este momentul în care tatăl său l-a dus pentru prima oară într-un avion. Întrebat ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD spune că speră actuala clasă politică să fie mai bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat miercuri, la Parlament, care este cea mai dragă amintire din copilărie, Marcel Ciolacu a răspuns că are multe amintiri frumoase.  

”Cred că cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom şi m-a dus în primul avion”, a spus Ciolacu.  

El şi-a amintit şi cum, fiind mezinul familiei, era cel trimis să cumpere pâine şi să ducă gunoiul.  

”Întotdeauna la 1 iunie, la sărbători ne strângeam cu toţii. Suntem trei fraţi, eu am fost cel mai mic, cel pe care-l trimiteau ei după sifoane şi după pâine şi să ducă gunoiul, dar m-a trecut această...”, a povestit Marcel Ciolacu.  

Întrebat ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD a răspuns: ”Sperăm să fim nişte politicieni mai buni şi să ne aplicăm mai mult pentru copii şi să dezvoltăm serviciile”. 

”Toată lume vorbeşte că avem o scădere demografică. Nu vom putea creşte numai cu alocaţii sau... România trebuie să-şi dezvolte serviciile, ca oamenii să fie încurajaţi să aibă mai mulţi copii: after school-uri, grădiniţe, creşe, numai aşa vom putea intra într-o normalitate”, a mai afirmat Ciolacu.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.