Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că nu PSD deţine soluţia ieşirii din criza politic, ci ”cărţile sunt la Iohannis”. Întrebat de c nu iniţiază suspendarea preşedintelui, Ciolacu a afirmat: ”Nu vreţi să terminăm cu Guvernul mai întâi?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la B 1 TV, de ce PSD nu face majoritate cu USR pentru a propune un premier şi a afirmat: ”Am face greşeala lui Iohannis, nu ne leagă aceleaşi valori de ei”.  

Întrebat despre posibilitatea unui guvern minoritar, Ciolacu a declarat: ”Nu putem gira iarăşi o guvernare instabilă. Avem 35% şi am câştigat alegerile, Iohannis nu a vrut să vorbească cu PSD. Nu avem o majoritate in acest moment. Nu aţi vrea să îl întrebaţi de soluţii pe Iohannis, ca el a creat criza, nu PSD? 

Cu toate acestea, Ciolacu afirmă că nu se pune problema suspendării preşedintelui.  

”Nu vreţi să terminăm cu Guvernul mai întâi? Că nu avem guvern”, a mai declarat liderul PSD.  

Acesta afirmă că nu PSD are soluţiile la criza oliticăp actuală.  

”Nu sunt cărţile la noi, sunt la Iohannis, iar momentan a amânat să stăm de vorba pe săptămâna viitoare”, a mai declarat Ciolacu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.