Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că PSD va intra în Opoziţie şi va face ”ca mai dură opoziţie” de până acum. ”Vom folosi toate pârghiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România”, a declarat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi nu am dorit să participăm la această mascaradă făcută la adresa voturilor românilor, democraţiei şi a Constituţiei de către preşedintele României. PSD, cu toate că a câştigat alegerile, prin implicarea grosolană într-o democraţie de către preşedintele României, mai ales că s-a şi antepronunţat ce doreşte şi cum şi-l doreşte pe domnul Cîţu, după cum ştim groparul economiei româneşti, în ultimul an de zile, o să intrăm în Opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu, după desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru.

Ciolacu a precizat că PSd va folosit ”toate părghiile”.

”Vom folosi toate pârgiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România (...) Aştept să văd adevărul când va veni domnul Cîţu cu proiectul de buget şi vom vedea, de fapt, proiectul austerităţii pentru anul 2021”, a mai declarat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni, cu partidele parlamentare, că a decis să-l desemneze pe Florin Cîţu pentru poziţia de prim-ministru. La rândul său, Florin Cîţu a afirmat că vine cu o echipă de profesionişti, că fiecare ministru va avea obiective, care vor fi monitorizate semestrial, asigurându-l pe preşedinte de un parteneriat transparent şi onest.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.