Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinând că acesta nu are ”curajul” de a participa la o dezbatere electorală alături de candidatul PSD, Gabriela Firea. ”Nu am vorbit cu doamna Firea, dar îmi asum: Dacă domnul Nicuşor nu are curaj să vină singur să se vadă cu doamna Firea, poate să o ia de mână şi pe doamna Clotilde”, afirmă Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Primarul Nicuşor Dan ce-a făcut în aceşti ani? S-a luptat cu... cum îi cheamă? Spune o companie, nu ai voie companii, spune un nume, aia e mafia! (...) Dacă vrea domnul Nicuşor doar cu doamna Firea nu e nicio problemă, să spună fiecare ce a făcut, au fiecare câte un mandat. Îl văd pe domnul Nicuşor că nici măcar atâta curaj nu are, să se vadă cu o doamnă într-un studio, să spună fiecare, nu să ajungă la înjurături sau la ce se mai întâmplă prin Parlament, să spună fiecare... nu am vorbit cu doamna Firea, dar îmi asum: Dacă domnul Nicuşor nu are curaj să vină singur să stea cu doamna Firea, poate să o ia de mână şi pe doamna Clotilde. (...) Nu vreţi ca bucureştenii şi românii, în general, când pun ştampila să cunoască adevărul?”, a afirmat liderul PSD joi seară, la România Tv.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
El a susţinut că realizările din Capitală nu aparţin primarului general, ci unora dintre primarii de sector. 
 
”Nu are nicio empatie pentru oameni, nu are nicio calitate administrativă acest om. El nu comunică. Ce vedem, realizări prin Bucureşti, sunt realizările anumitor primari din sectoare”, a adăugat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.