Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Timişoara, că el este foarte mândru de echipa guvernamentală, miniştrii de la PNL şi PSD, pentru că nu au discuţii, certuri sterile şi după doi ani şi jumătate au început să aibă o echipă sudată. Premierul a mai spus că Sorin Grindeanu o să fie, post Revoluţie, cel mai bun ministru al Transporturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu sunt foarte mândru de echipa guvernamentală, miniştrii de la PNL şi PSD, nu avem discuţii, nu avem certuri sterile şi chiar am început, după doi ani şi jumătate, să avem o echipă sudată”, a declarat premierul la Timişoara.

”Nu este nimic perfect, sunt foarte multe lucruri de făcut, este lupta cu preţurile, în continuare, încercăm să o stabilizăm. A început să scadă iar inflaţia, este provocarea pe care o ştim cu toţii, războiul din Ucraina, dar faptul că am avut cea de-a doua creştere economică din Europa (..) perspectiva făcută de banca Mondială că la fel anul acesta va fi una dintre cele mai mari creşteri economice, îmi spune faptul că şi eu şi domnul Ciucă la acel moment am luat decizia corectă”, a mai spus Ciolacu.

El a precizat că  nu vrea să îl supere pe Lucian Bode, secretarul general al PNL, care a fost şi el ministru al Transporturilor, dar, uitându-se la cifre şi la şantiere, direct, ”crede că Sorin Grindeanu o să fie, post-Revoluţie, cel mai bun ministru al Transporturilor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.