Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis, joi seară, felicitări lui Benjamin Netanyahu care a câştigat majoritatea locurilor în Parlament (Knesset) în urma alegerilor legislative de la 1 noiembrie, alături de aliaţii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări lui Benjamin Netanyahu pentru că s-a clasat pe primul loc în alegerile legislative naţionale. Îi transmit cele mai bune urări de succes pentru a forma rapid un guvern sustenabil care să facă faţă provocărilor viitoare”, a scris, joi seară, pe Twitter, Marcel Ciolacu.

Fostul prim-ministru israelian Benjamin Netanyahu şi aliaţii săi din cadrul blocului de dreapta au câştigat majoritatea locurilor în Parlament (Knesset) în urma alegerilor legislative de la 1 noiembrie, unde vor avea 64 de locuri, a anunţat joi Comisia Electorală israeliană

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.