Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că este o solicitare de moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, deoarece a întrerupt testările din Bucureşti. El crede că, dacă oamenii nu au încredere în momentul de faţă, este pentru că nu sunt făcute aceste testări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că PSD solicită în continuare realizarea unei testări în Bucureşti. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
"E o solicitare de moţiune simplă împotriva domnului ministru Tătaru deoarece a întrerupt testările din Bucureşti, noi am crezut că le încurajează, mai ales că trebuie să vină cu o motivare de o nouă solicitare a încuviinţării stării de alertă şi am crezut că doamna primar general şi primarii de sector ajută ministerul şi Guvernul să-şi motiveze acest lucru printr-o testare masivă în Bucureşti, lucru pe care noi îl cerem în continuare. Dacă bâjbâim într-o zonă este faptul că noi nu avem testări. Dacă oamenii nu au încredere în acest moment, este faptul că noi nu avem testări. Este ilogic ceea ce s-a întâmplat la nivelul Bucureştiului prin blocarea acestor testări”, a afirmat Marcel Ciolacu.
 
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seară, că va depune plângere penală la adresa conducerii DSP Bucureşti şi a Ministerului Sănătăţii, pe care le acuză că au blocat proiectul de testare a populaţiei derulat pe Arena Naţională. Firea a susţinut că, invocându-se un ordin de ministru, li s-a cerut să oprească activitatea de testare.
 
Primăria Capitalei a transmis, joi, că, după ce Ministerul Sănătaţii, prin DSP, "a blocat" testarea de tip anticorpi începută la Arena Naţională, testările vor continua, bucureştenii înscrişi urmând să fie înştiinţaţi la ce unitate medicală să se prezinte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.