Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la Parlament, că a fost o decizie absolut normală ca deputatul Alfred Robert Simonis să nu mai fie secretarul grupului, având în vedere că a anunţat că nu susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, în condiţiile în care „asta este politica”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E o decizie normală. În Comitetul Executiv al partidului s-a hotărât că o să mergem cu moţiune pentru îndepărtarea Guvernului. Dânsul nu poate să aibă o funcţie în grup, cât timp nu susţine punctul de vedere al partidului. Este un lucru cât se poate de normal. S-a exprimat public că nu votează moţiunea şi, în consecinţă, s-a luat decizia normală. Cred că nici domnul Simonis nu s-a supărat, pentru că asta este politica”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Deputatul PSD a mai spus că până în prezent s-au strâns 245 de semnături pentru susţinerea moţiunii de cenzură, iar, în opinia sa, aceasta va fi votată de peste 250 de parlamentari.

Întrebat dacă Victor Ponta mai este membru al grupului PSD, Marcel Ciolacu a spus: „Din punctul meu de vedere, nu, conform hotărârii CEx”.

Deputatul PSD de Timiş Alfred Robert Simonis a declarat luni, la Parlament, că decizia de a fi schimbat din funcţia de secretar al grupului parlamentar arată disperarea celor din partid, fiind un şantaj ca parlamentarii să fie ameninţaţi cu excluderea din partid dacă îl susţin pe premierul Sorin Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.