Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, după întâlnirea cu PNL, că nu au avut discuţii în ceeea ce priveşte funcţiile din Guvern. ”Cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este un drum care va duce către formarea unei majorităţi”, a declarat Ciolacu, subliiniind din nou că PSD va merge la discuţiile de la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Am avut o primă întâlnire cu colegii de la PNL. De la început, atât eu, cât şi colegii mei, am cerut să fie o întâlnire serioasă, aplicată pe nevoile românilor. Nu am avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din Guvernul României. Credem că prioritatea numărul unu este stabilizarea României pe care au adus-o prin această guvernare de dreapta. Printr-un efort comun şi printr-un program de guvernare coerent, să încercăm să ajungem într-un ritm aşteptat de români. Eu cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţ,i şi patrioţi, acesta e drumul către formarea unei majorităţi”, a declarat Ciolacu.

Întrebat în legăturp cu deţinerea funcţiei de premier prin rotaţie, Ciolacu a declarat: ”A fost o discuţie privind propunerea de premier. Ne menţinem decizia PSD de a merge la consultări cu o propunere de premier. Atunci au venit mai multe soluţii pe care o să le analizăm fiecare dintre noi în interiorul partidului. A fost printre ele şi această soluţie, de a veni prin rotaţie. Presupun că de aceea avem consultări, ca să mergem cu o soluţie comună”,

PSD a venit astăzi cu cele 100 de măsuri. Am cerut ministrului de Finanţe execuţia bugetară până în acest moment şi cred că prioritatea zero este să venim cu o lege pentru rectificarea bugetară în Parlament.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.