Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, un mesaj liberalilor, după ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a creşterii etapizate a alocaţiilor: ”Dar chiar nu vă crapă obrazul de ruşine”. Liderul social-democrat cere respectarea legii şi dublarea alocaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dar chiar nu vă crapă obrazul de ruşine?! Acelaşi Guvern incompetent care a făcut din deschiderea şcolilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocaţiile copiilor! Azi, peneliştii au contestat din nou la Curtea Constituţională legea votată de Parlament şi promulgată de preşedintele Iohannis. Asta deşi CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii şi că legea votată de PSD este perfect constituţională”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcl Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”Iohannis trebuie să iasă astăzi şi să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Până când mai tolerează acest guvern care fură până şi drepturile copiilor?! Eu am un singur mesaj. Nu vă mai bateţi joc de copii! Dublaţi alocaţiile! Respectaţi legea”, a mai transmis Ciolacu.

Curtea Constituţională va dezbate pe 24 septembrie sesizarea Guvernului referitoare la Legea privind respingerea OUG 123/2020 pentru modificarea articolului 3 din Legea 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.