Marcel Ciolacu a afirmat că premierul Ludovic Orban l-a chemat pe preşedintele Klaus Iohannis să prezideze şedinţa de joi a Guvernului, după ce a pierdut lupta cu pandemia de coronavirus, doar ca să salveze aparenţele. Liderul PSD a adăugat că PNL este dispus să sacrifice totul „pentru o mână de voturi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării PNL, ca să salveze aparenţele. Dar adevărul este că sunt dispuşi să sacrifice tot pentru o mână de voturi!!!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis participă joi la şedinţa Executivului programată la ora 19.00, în care ar urma să fie anunţate nou măsuri pentru limitarea răspândirii pandemiei de COVID-19, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).
 
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 9.714 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate 121 de decese şi 1.014 pacienţi internaţi la ATI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.