Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că politica nu este balet şi că orice politician trebuie să îşi facă o evaluare, dacă este bine să meargă ministru sau să rămână parlamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la România TV, dacă are garanţia că alţi miniştri nu au schelete în dulap aşa cum s-a întâmplat cu Florin Roman. 
 
“Fiecare îşi asumă anumite lucruri. Trebuie să înţelegem clar, persoanele publice, demnitari, în primul rând trebuie să venim public şi să explicăm şi să ne asumăm anumite decizii, mai mult, să înţelegem că politica nu e balet. Te ţine să faci politică şi să îţi faci şi o autoevaluare, trebuie să te uiţi şi în oglindă, e bine să mă duc ministru sau e bine să rămân în continuare parlamentar”, a explicat liderul social-democrat. 
 
Întrebat dacă nu se aşteaptă să apară o hârtie asemănătoare celor despre Florin Roman şi la unul din miniştrii PSD, Marcel Ciolacu a răspuns: “Am văzut atacurile la miniştrii noştri, şi la Sorin Grindeanu, îmi pare rău că nu a venit Mihai Tudose în Guvern... Sunt oameni care şi-au asumat, domnul Rafila, domnul Chesnoiu, doamna Firea, domnul Dâncu”.
 
Florin Roman a anunţat, miercuri, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.