Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că Nicolae Ciucă este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil. ”Sunt ferm convins că va avea un mandat bun”, a afirmat Ciolacu, precizând că Nicolae Ciucă ar putea rămâne premier şi după un an şi jumătate dacă va face performanţă, explicând că acest lucru înseamnă maturitate politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la România TV, dacă Nicolae Ciucă va rămâne premier un an şi jumătate dacă nu va avea un mandat bun.  

“Domnul Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil. Şi sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, a transmis liderul PSD.  

De asemenea, el a fost întrebat şi dacă Nicolae Ciucă va fi schimbat, dacă va performa şi va face din România noul Dubai şi a răspuns: “Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanţe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, nişte patrioţi, care iau nişte decizii normale. Dar o coaliţie funcţionează pe baza unui acord politic”.  

Acordul politic din coaliţie prevede rotaţia premierilor, după un an şi jumătate. Primul premier a fost nominalizat de PNL, al doilea ar urma să fie propus de PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.