Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri la Piatra Neamţ, că va face tot posibilul pentru ca Executivul să sprijine reconstruirea podului de la Luţca, prăbuşit în 2022, şi a îndemnat autorităţile locale să lanseze licitaţia cât mai repede posibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştim şi cu Podul de la Luţca, unde în momentul acesta s-a terminat de eliberat albia şi urmează procedurile de licitaţie şi, de asemeni, vă rog frumos să vă bazaţi pe mine personal şi pe Guvern că vom finaliza. În momentul acesta este eliberată albia şi urmează şi urmează procedurile de licitaţie şi de asemenea, vă rog să vă bazaţi pe Guvernul României şi pe mine personal că vom finaliza această promisiune, fiindcă există vinovaţi, dar cred că treaba Guvernului şi a mea personală este de a nu căuta vinovaţi, nu sunt nici procuror, nici magistrat, nici judecător”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri la Piatra Neamţ.

El a adăugat că „treaba mea este să rezolv problemele pentru cetăţeni în timp real”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Ţineţi cât mai repede licitaţia şi din momentul acela vedem cum facem rost de sursele de finanţare, ele nefiind totuşi unele istorice, cum este totuşi investiţia în acest spital de 1,7 miliarde”, a conchis şeful Executivului.

Premierul Marcel Ciolacu a participat, vineri la Piatra Neamţ, la semnarea contractului pentru noul Spital Judeţean Neamţ, o investiţie prin PNRR, în valoare de 1,7 miliarde lei.

La începutul lunii iunie a anului 2022, un pod rutier s-a rupt, în judeţul Neamţ, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă. În urma acestui eveniment, un bărbat a fost rănit. În luna iulie, reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale au transmis că autorităţile locale din judeţul Neamţ nu au iniţiat niciun demers privind semnarea unui contract şi începerea lucrărilor de instalare a unui pod mobil militar în zona podului de la Luţca, prăbuşit în râul Siret, la doar o jumătate de an de la reabilitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.