Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat luni dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care nu desemnează un premier de la social-democraţi, că nu consideră că o criză politică de asemenea dimensiuni ar trebui lansată în România, având în vedere conntextul actual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă răspund în acelaşi fel. În acest moment suntem într-o anumită logică politică pe spiritul Constituţiei şi să aşteptăm ca tot acest demers să fie finalizat. Nu e prima oară când am răspuns la această întrebare şi am spus că ţinând cont de contextul actual, nu cred că o criză politică de asemenea dimensiuni ar trebui lansată în România. Nu am discutat nimic cu domnul Simion (întrebat dacă a discutat despre suspendarea lui Iohannis – n.r.)”, a declarat Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă la sediul PSD dacă ia în calcul partidul suspendarea şefului statului dacă nu va fi numit un premier de la social-democraţi.

Preşedintele Klaus Iohannis are consultări luni cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui premier. Marcel Ciolacu a mai spus că şeful statului le-a transmis că Alexandru Rafila, propunerea PSD, este o propunere onorabilă pentru funcţia de prim-ministru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.