Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, spune că nu sunt probleme legate de moţiunea de cenzură pe care doreşte să o depună opoziţia, precizând că, din punct de vedere matematic, este exclus ca aceasta să treacă. El a precizat că partidul trebuie să se organizeze înainte de această moţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, vineri, înainte de a intra în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, dacă are emoţii în legătură cu moţiunea, Ciolacu a răspuns: “Numai proştii nu au emoţii, de obicei. Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm. (... ) Vă spun cu ce mesaj voi intra în Comitetul Executiv: întâi să terminăm cu moţiunea şi pe urmă stăm de vorbă. În momentul acesta nu sunt probleme din punct de vedere matematic. Este exclus ca această moţiune să treacă”.

El a refuzat să facă comentarii pe alte teme, afirmând că un congres al partidului trebuie organizat, fără a preciza când să se întâmple acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.