Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, că Ludovic Orban a tot amânat depunerea demisiei din funcţia e preşedinte al Camerei deputaţilor. ”A ieşit să ne anunţe ce va face mâine. Nu aveţi un om politic mai serios despre care să vorbim?”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, că Ludovic Orban ar fi trebuit deja să demisioneze din fruntea Camerei Deputaţilor, dacă a anunţat acest lucru, însă a tot amânat decizia.  

”De ce nu şi-a depus acum demisia? A ieşit să ne anunţe ce va face mâine. Nu aveţi un om politic mai serios despre care să vorbim?”, a declarat Ciolacu.  

Întrebat dacă PSD doreşte funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ciolacu a precizat că funcţiile de preşedinte al Senatului şi Camerei Deputaţilor sunt negociate când există o majoritate.  

”Vom lua o decizie. Momentan, Orban nu şi-a dat demisia. Dacă aveţi un om politic serios despre care să discută, discutăm”, a mai declarat liderul social-democraţilor.  

Ludovic Orban a anunţat, marţi, că-şi va depune demisia din funcţia de preşedinte al Camerei deputaţilor cursul zilei de miercuri.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.