Marcel Ciolacu a afirmat că „este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL”. Liderul PSD a adăugat că şeful statului este „un agent electoral mincinos al Partidului Său” şi nu este preocupat de sănătatea şi viaţa românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea şi viaţa românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toţi cei cu bun simţ, cu logică şi ancoraţi în realitate, care vă simţiţi jigniţi de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos şi dezastru!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook. 
 
Preşedintele social-democraţilot i-a îndemnat pe români să iasă la vot pentru a trimite acasă Guvernul Orban care este incompetent şi corupt.
 
„Vă îndemn să ieşiţi din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent şi corupt! Vă îndemn să votaţi pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure şi sărbătorile acestea! Vă îndemn să votaţi pentru sănătatea voastră, pentru educaţia copiilor voştri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votaţi pentru a ne lua viaţa înapoi!”, a completat Ciolacu.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a lansat marţi, la un an de la alegerea sa, un atac dur la adresa PSD, afirmând că România a fost grav afectată de corupţia guvernelor PSD, că nicio reformă nu a fost dusă până la capăt.

„Ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical, cu o infrastructură deficitară şi cu un sistem educaţional cu probleme critice”, a afirmat preşedintele. 

El a subliniat că „PNL este partidul care, la finalul anului trecut, a avut curajul să-şi asume o guvernare ştiind că preia un buget secătuit şi o administraţie în care PSD a plasat numeroşi incompetenţi”.

„Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârşit, definitivă. Este timpul ca, uniţi, cetăţenii acestei naţiuni şi forţele politice reformatoare, împreună cu mine, să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare a ţării noastre. Este timpul să construim România Normală”, a mai spus şeful statului.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.