Marcel Ciolacu a afirmat că iniţiativa „Vinerea verde” este o idee foarte bună, însă ar trebui să existe şi stimuli industriali pentru maşinile electrice din România, deoarece mersul pe jos sau pe bicicletă nu este îndeajuns.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că e o idee foarte bună, dar cred că ar trebui să venim şi cu stimuli industriali pentru maşinile electrice produse în România. Simplul fapt că este mai bine să mergem pe bicicletă sau pe jos nu cred că este îndeajuns, mai ales din partea unui Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri într-o conferinţă de presă. 

Ministerul Mediului a lansat campania „Vinerea Verde”, cu scopul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe, încurajând transportul alternativ spre şi de la serviciu. Această iniţiativă este o invitaţie la mişcare, atât pentru angajaţii instituţiilor publice, cât şi pentru cei din mediul privat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.