Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat marţi despre incidentul din Parlament între un deputat AUR şi liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis în care au fost înjurături şi ameninţări cu bătaia, că „bine măcar că s-au rezumat la un conflict verbal” şi că scandalul nu a avut loc de faţă cu preşedintele Camerei Deputaţilor. El a adăugat că rămâne de văzut dacă propun sancţiuni liderii de grup pentru cei doi parlamentari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am avut o discuţie. Am înţeles că a existat un incident după plecarea mea. Mă bucur că măcar nu a fost de faţă cu preşedintele Camerei. Niciun lider de grup, la Biroul permanent, nu a ridicat această problemă. O să vedem în perioada următoare. Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat marţi la Parlament, după Consiliul Politic Naţional al PSD, dacă a fost discutat incidentul în Biroul permanent al Camerei.

„Vom vedea despre ce este vorba. Liderii de grup vor veni cu aceste propuneri”, a mai explicat Marcel Ciolacu, întrebat dacă vor exista sanţiuni pentru aceşti parlamentari.

Un scandal cu injurii a avut loc, marţi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care s-a lăsat cu înjurături şi cu ameninţarea cu bătaia. Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român", iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen. Alfred 

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.