Marcel Ciolacu a explicat incidentul de la conferinţa de presă în care i-au ieşit banii din buzunar şi care s-a viralizat pe reţelele de socializare că nu are portofel şi bancnotele erau în locul în care îşi ţine ochelarii de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şefa mea de cabinet mi-a cumpărat nişte produse pe online pentru întreţinere stomatologică şi a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit şi am scos banii ca să îi dau înapoi. Asta a fost toată suma. Nu am portofel, erau unde îmi ţin şi ochelarii. Ca să ştiţi de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani", a explicat Ciolacu duminică la Târgovişte.

Chestionat care din glumele care a circulat pe reţelele de socializare i-a plăcut cel mai mult, liderul PSD a spus: „cea cu Kelemen, cu Ardealul”, referindu-se la o fotografie trucată în care liderului UDMR îi ieşea din buzunarul interior al hainei o cutie cu pate „Ardealul”.

Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, că „asta înseamnă transparenţă”, după ce vorbit două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote, iar imaginea a devenit virală.

Liderul PSD a distribuit chiar el imaginea, alături de mesajul „Susţinem capitalul românesc”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.