Marcel Ciolacu a declarat, întrebat despre faptul că Gabriela Firea nu ar vrea ca Robert Negoiţă să revină în PSD, că este normal ca în cel mai mare partid politic din România să existe discuţii, însă deciziile sunt luate prin vot. Referitor la propunerea lui Vasile Dîncu de a fi înfiinţată o „platformă” de stânga care să reunească în jurul său formaţiunile din această zonă politică, inclusiv formaţiunea lui Victor Ponta, liderul social-democraţilor a precizat că „simplul fapt că scheletul Pro România a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD, nu înseamnă că Pro România s-a legiferat ca vreun partid de stânga”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu, am discutat lucrurile mari. E un fel de dare a mea de seamă ca şi preşedinte faţă de colegii mei. Cum a fost preluat partidul, unde am ajuns, care este strategia viitoare. Nu am intrat în discuţii individuale despre anumite persoane pe care ar trebui să le căutăm să vină înapoi sau să nu vină”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă a mai fost ridicată, vineri în Biroul Permanent al partidului, problema reîntoarcerii lui Robert Negoiţă în PSD. 

Întrebat despre faptul că Gabriela Firea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de revenirea lui Robert Negoiţă în PSD, Ciolacu a răspuns: „Este normal ca într-un partid politic, în cel mai mare partid politic din România să existe discuţii. Deciziile se iau prin vot”.

Despre propunerea lui Vasile Dîncu de a înfiinţa „platforme” de stânga care să reunească în jurul său formaţiunile din această zonă politică, inclusiv Pro România, fără a proceda la absorbţii de partide mici, ci PSD având rolul de „dirijor” al stângii politice, Marcel Ciolacu a spus că nu au fost niciodată discuţii în acest sens.

„Nu, nu am purtat niciodată o astfel de discuţie, dar am o părere puţin diferită de a domnului Dîncu. Singurul partid de stânga este PSD. De altfel, singurul partid care face parte din familia internaţională socialistă. Simplul fapt că scheletul Pro România a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD, nu înseamnă că Pro România s-a legiferat ca vreun partid de stânga”, a explicat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.