Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, la Constanţa, că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului, existând o corespondenţă în vederea pregătirii acestui moment. Ciolacu crede, însă, că cel mai important aspect în situaţia din Ucraina este implicarea de până acum a autorităţilor şi a românilor pentru ajutorarea refugiaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă s-au făcut demersuri pentru ca preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, să vorbească în Parlamentul României.  

“Cea mai importantă este reacţia statului român în ceea ce priveşte refugaţii şi implicarea statului român vizavi de Republica Moldova. Cu discursul preşedintelui Ucrainei în Parlament, am început să avem comunicări şi va avea loc acest discurs. Cred că cel mai important este cât de mult ne-am implicat în ceea ce priveşte refugiaţii, o situaţie complexă şi de durată, eu consider că a fost o implicare impecabilă din partea Poliţiei Române, ţinând de complexitate şi câţi copii şi câtă emoţie s-a creat la frontieră” , a afirmat preşedintele PSD. 

Preşedintele ucrainean a adresat, de la debutul războiului, mesaje parlamentarilor din mai multe ţări şi a vorbit inclusiv în Congresul SUA.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.