Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, că se fac în continuare eforturi pentru eliberarea ostaticilor din Fâşia Gaza, dar şi pentru scoaterea din zonă a cetăţenilor care vor să plece, însă situaţia este complicată. ”Nu e uşor de gestionat toată situaţia, important este să nu escaladeze”, a afirmat premierul, explicând că eforturile se fac alături de toate statele care au cetăţeni în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, despre cetăţenii români din Fâşia Gaza şi a explicat că se caută în continuare soluţii.

”Azi noapte, în jur de ora 2.00, eram în comunicare cu doamna ministru de Externe. Este un efort comun al mai multor ţări”, a afirmat premierul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acestuia, ”se negociază” în continuare, alături de SUA, Franţa, Germania şi toate ţările care au cetăţeni cu dublă cetăţenie.

Potrivit premierului, până acum erau 260 de cetăţeni cu dublă cetăţenie – şi română – care voiau să plece din Fâşia Gaza, dar sunt şi palestinieni care vor să părăsească zona. 

”Nu e uşor de gestionat toată situaţia, important este să nu escaladeze”, a mai declarat premierul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.