Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD va semna un "acord politic" cu mai multe formaţiuni care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei. El reclamă că "justiţia nu îşi face datoria şi nu îi cheamă măcar la audieri" pe primarul Clotilde Armand şi pe cei care sunt acuzaţi că ar fi fraudat alegerile pentru primăria acestui sector.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri seară, că Pro România, PPUSL şi ALDE se alătură demersului PSD de a strânge semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, el menţionând că aşteaptă răspuns în această privinţă din partea PER. 
 
"Semnăm cu toţii un acord politic săptămâna aceasta să ne unim forţele pentru a strânge... dacă nimeni nu.... justiţia nu îşi face datoria şi nu îi cheamă măcar la audieri pe membrii familiei, pe angajaţii care mergeau prin clădirea Biroului Electoral de sector şi pe dânsa (pe primarul Clotilde Armand – n.r.), că nu are nicio imunitate", a declarat Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.
 
El a susţinut că nu a primit răspuns din partea PMP, iar acest lucru l-a "mirat", având în vedere că la alegerile generale PMP a reclamat că a fost "furat de voturi".
 
Ciolacu a adăugat că "am văzut toţi la televizor un grup infracţional organizat care au furat voturi"; iar în acest context consideră că speţa este de competenţa DIICOT. 
 
"Este evident. Nu mai are rost să mai aşteptăm de la vreun magistrat vreo decizie. Eu, ce mă aşteptam de la magistraţi este să înceapă audierile. Cu adevărat, SIIJ-ul face o anchetă pentru că preşedintele Biroului Electoral de sector este un magistrat, aşa este legea, dar restul toţi sunt magistraţi?", a adăugat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.