Premierul Marcel Ciolacu afirmă că, dacă ar fi dat legea salarizării în timpul campaniei electorale, ar fi câştigat alegerile. El susţine însă că se ”gândeşte” la dezvoltarea ţării şi nu doreşte să ia măsuri în urma cărora ”scapă cine poate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dacă eram un inconştient, vă spun eu ce făceam: făceam legea salarizării, în plină campanie electorală, dădeam la toată lumea cât voia, cum voia, câştigam alegerile, pe urmă scapă cine poate! (...) Nu putem să ne dorim să intrăm în OECD şi să avem regulile pe care le-am avut în ultimii 30 de ani. Eu mă gândesc la dezvoltarea României ”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la România Tv. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
El a subliniat că în ultimii 30 de ani au fost luate decizii ”în funcţie de anumite interese electorale”, precizând că este nevoie de responsabilitate din partea politicienilor. 
 
Ciolacu a afirmat că este nevoie de slujbe mai bine plătite, ”un mediu concurenţial corect” şi servicii publice de calitate, arătând că, fără ca România să îndeplinească aceste condiţii, nu poate avea pretenţia ca românii din diaspora să revină în ţară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.