Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, că ”este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani de preşedinte de dreapta”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seară, la Antena 3, că nu a luat încă decizia de a candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

”Cred cu convingere că este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani de preşedinte de dreapta”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă asta însemană că va candida, Ciolacu a precizat: ”Nu neapărat. Sunt şi alţi oameni în România care sunt autentici de stânga”.

Când i s-a cerut dă ofere un exemplu, Ciolacu s-a referit la preşedintele Academiei Române: ”V-am spus că am stat de vorbă cu preşedintele Academiei. E o încântare. Nu am avut această discuţie (dacă va candida – n.r.), dar e o încântare să vorbeşti. E un om de stânga complet, un om care gândeşte de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale sunt social-democrate”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.