Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Parlament, că preşedintele Comisiei de Industrii, Iulian Iancu, l-a informat despre faptul că singura problemă majoră a comisiei este RCA, motiv pentru care „ar fi bine” să fie invitată, cât mai curând, conducerea ASF la discuţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt probleme cu RCA-ul. Şi azi am discutat la grup cu domnul Iulian Iancu, preşedintele Comisiei (de Industrii – n.r.) şi a zis că cea mai mare problemă în acest moment sunt problemele cu RCA-ul şi că ar fi cel mai bine să invităm conducerea ASF-ului la discuţii. Cât de curând. Dânsul asta a comunicat, că singura problemă majoră la Comisie la dânsul este problema cu RCA-ul”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Birourile Permanente Reunite (BPR) ale Camerei Deputaţilor şi Senatului nu au mai luat marţi în discuţie raportul comisiilor economice şi de buget finanţe prin care se solicită revocarea din funcţie a preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), fără a fi precizat motivul amânării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.