Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în timp ce Comisia Europeană a propus un plan ambiţios de relansare economică pentru Uniunea Europeană, Guvernu PNL nu este în stare să prezinte un pachet minimal de măsuri concrete pentru repornirea economiei naţionale. ”Solicit ca actualul Guvern să vină în faţa Parlamentului cu un plan serios de revenire economică care să prevadă folosirea adecvată a banilor europeni”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisia Europeană a propus astăzi un plan ambiţios de relansare economică pentru Uniunea Europeană la care familia social democrată europeană a contribuit semnificativ. Din păcate, în ultimele luni, guvernarea PNL nu a fost în stare să folosească resursele europene puse la dispoziţie încă de la începutul crizei generate de COVID-19. Au fost miliarde de euro pe care România i-a pierdut din cauza incompetenţei, aroganţei şi autosuficienţei miniştrilor liberali. Dar cu adevărat şocant este că în timp ce UE a pus deja pe masă un plan pentru toate statele membre, PNL nu este în stare să prezinte nici măcar un pachet minimal de măsuri concrete pentru repornirea economiei naţionale. Singurul program – IMM Invest, a eşuat încă din start”, a scris, miercuri pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta a cerut ”ca actualul Guvern să vină în faţa Parlamentului cu un plan serios de revenire economică care să prevadă folosirea adecvată a banilor europeni”.

”Dacă PNL ar fi fost preocupat să atragă banii europeni şi nu să dea tunuri prin firmele de casă poate că astăzi n-am fi avut sute de mii de şomeri, zeci de mii de firme închise, o explozie a preţurilor şi o prăbuşire a nivelului de trai”, a mai scris Ciolacu.

Preşedinta Comiei Eurpene (CE) Ursula von der Leyen dezvăluie miercuri un fond de relansare economică - în valoare de 750 de miliarde de euro -, un plan excepţional de ajutorare, foarte aşteptat de către state membre UE afectate de pandemia covid-19

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.