Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că premierul Florin Cîţu ”se duce de pomană la Bruxelles”, susţinând că acesta nu are un plan pentru accesarea banilor europeni, nu are buget, şi cere Guvernului să vină în faţa Parlamentului, pentru a dezbate serios Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cîţu se duce de pomană la Bruxelles! Nu are un plan pentru accesarea banilor europeni, nu are buget. Nu are nimic. Este o prăpastie uriaşă între aşteptările liderilor europeni şi oferta jalnică a actualei guvernări. Maculatura lor a fost deja respinsă de două ori. De aceea, cer actualului Guvern şi coaliţiei majoritare să vină în faţa Parlamentului! Să dezbatem serios Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Să găsim cele mai bune soluţii! Împreună! Lideri politici, mediu de afaceri, sindicate, societate civilă! Pentru că este un plan pentru toţi românii!”, scrie Ciolacu pe Facebook.
El consideră că România are nevoie de reforme clare şi o viziune coerentă de dezvoltare, în care să fie cuprinse toate regiunile ţării, cu proceduri clare, transparente de alocare a fondurilor europene.
Premierul Florin Cîţu se află de joi într-o vizită de lucru la Bruxelles, având programate întâlniri cu preşedinţii Consiliului European Charles Michel, Comisiei Europene Ursula von der Leyen, şi al Parlamentului European David Sassoli, precum şi cu vicepreşedinţii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager şi Valdis Dombrovskis.De asemenea, prim-ministrul Florin Cîţu are programate întâlniri oficiale cu comisarul european pentru transport, Adina Vălean, şi cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.Agenda vizitei include şi întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din cadrul Parlamentului European: liderul Grupului PPE, Manfred Weber, secretarul general al PPE, Antonio López-Istúriz White, liderul Grupului RENEW, Dacian Cioloş şi liderul Grupului S&D, Iratxe García Pérez”, a transmis Guvernul, într-un anunţ de presă.
 
 
 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.