Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Florin Cîţu este "un ministru iresponsabil care deja a făcut mult rău României". "PNL nu a înţeles semnalul de alarmă pe care l-a primit atunci când Parlamentul nu i-a dat aviz lui Florin Cîţu pentru a fi ministrul Finanţelor. (...) Premierul Orban ar trebui să îl revoce de urgenţă! Nu există altă soluţie!", susţine Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cîţu - demisia! În Senat, a trecut astăzi moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor. PNL nu a înţeles semnalul de alarmă pe care l-a primit atunci când Parlamentul nu i-a dat aviz lui Florin Cîţu pentru a fi ministrul Finanţelor", a afirmat Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, în nicio lună de zile, Cîţu "a îndatorat România cu 10 miliarde de lei, a prăbuşit cursul de schimb, a umflat artificial deficitul bugetar şi vrea să vândă cele mai profitabile companii naţionale pentru a-şi acoperi incompetenţa".

"Este un ministru iresponsabil care deja a făcut mult rău României. Trebuia oprit! Premierul Orban ar trebui să îl revoce de urgenţă! Nu există altă soluţie!", a mai spus Ciolacu.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu, în care PSD cerea demisia acestuia, a fost adoptată luni de Senat. După vot, ministrul Câţu a declarat că dacă PNL îi cere demisia, îşi dă demisia, dar în opinia sa, moţiunea ”nu a venit cu nimic serios”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.