Marcel Ciolacu a solicitat Biroului permanent şi co-preşedinţilor USR PLUS Dan Barna şi Dacian Cioloş, ca proiectul de lege „Fără penali în funcţii publice” să fie introdus pe ordinea de zi a primei şedinţe a Senatului. Liderul PSD a mai spus că apoi premierul Florin Cîţu „penal condamnat să organizeze referendumul prin care românii să se exprime dacă doresc sau nu penali în funcţii publice”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot în această sesiune voi cere ca prioritate zero la Senatul României, camera decizională, să fie introdus pe ordinea de zi proiectul de lege Fără penali în funcţii publice, astfel încât, după promulgarea legii, domnul prim-ministru, penal condamnat, să organizeze referendumul prin care românii să se exprime dacă doresc sau nu penali în funcţii publice. Eu sunt ferm convins că românii, peste 90%, nu doresc penali în nicio funcţie publică. Cer Biroului permanent al Senatului, liderului de grup al PSD şi nu în ultimul rând domnului Barna, susţinătorul proiectului Fără penali în funcţii publice, şi domnului Cioloş, să introducă pe ordinea de zi în prima şedinţă a Senatului proiectul de lege Fără penali în funcţii publice”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la sediul PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.