Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri la Târgovişte, că cei de la USR s-au prezentat ca salvatorii României, ai tineretului, ai femeilor, însă când s-a lucrat la PNRR şi erau aceştia la guvernare nu a fost cuprins sau alocat niciun euro în PNRR pentru tineri sau agricultură. El i-a îndemnat pe tinerii din organizaţia TSD Dâmboviţa să aibă atitudine, curaj şi reacţie şi să aducă partidului dinamica şi prospeţimea de care are nevoie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au fost cei de la USR, salvatorii României, ai tineretului şi femeilor. Au salvat tot. Nu e niciun euro prins în PNRR pentru tineri. Ei salvatorii României. Ca să nu vorbim de agricultură. S-a dus vremea exemplelor proaste în PSD. Vă rog frumos să aveţi curajul de a avea atitudine şi reacţie. (...) Sunt mulţi tineri aici. Sper să aveţi spiritul de a duce acest partid şi de a duce acea dinamică şi prospeţime de care are nevoie. Rostul seniorilor este de a crea un culoar pentru tineri. Rostul seniorilor e de a face politici publice în principal pentru viitorul unei naţiuni. Rostul seniorilor e de a vă promova şi de a vă încuraja, dacă aţi luat-o pe acest drum al politicii, şi de a vă proteja. Dvs nu aveţi nicio obligaţie, o pnligaţie e să faceţi parte din echipă, să îi criticaţi, să cereţi mai multă. Cea mai mare calitate în politică e răbdarea, dar mai ales să arzi etape. Dacă nu arzi etape în politică ai mare şanse să fi ipocrit. Toate aceste etape au un rost. Cu toţii vrem să grăbim lucrurile, mai ales în 2022, dar aveţi încredere în această echipă şi să vă construiţi carierele pe ceva solid. Nu cariera politică e mai importantă decât educaţia. E adevărat, rostul nostru şi în Parlament şi peste tot e să facem politici publice pentru educaţie, pentru tineret”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri la Conferinţa Judeţeană de Alegeri TSD Dâmboviţa, la Casa Sindicatelor, Târgovişte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.