Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că mai sunt doar câteva zile până când intră în vigoare Sistemul de Garanţie-Returnare, prin care sunt alocate peste 85 de milioane de euro şi prin care îşi propun să colecteze şapte miliarde de deşeuri care să fie reciclate anual. El l-a rugat pe ministrul Mediului să folosească fiecare zi rămasă pentru a explica public importanţa acestui program şi modul în care se derulează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că mai sunt doar câteva zile până pe 31 noiembrie, când intră în vigoare Sistemul de Garanţie-Returnare, cel mai mare proiect public-privat din România. ”Sunt alocate peste 85 de milioane de euro. Ne propunem să colectăm şapte miliarde de deşeuri care să fie reciclate anual. Îl rog pe ministrul Mediului, Mircea Fechet, să folosească fiecare zi rămasă pentru a explica public importanţa acestui program şi modul în care se derulează. Îl felicit pentru determiinarea sa pentru a pune acest program în aplicare”, a precizat şeful Executivului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.