Marcel Ciolacu a precizat că în această sesiune parlamentare PSD va depune categoric o moţiune de cenzură. Liderul social-democraţilor a adăugat că nu ar fi mirat ca în cel mult o lună să mai fie o criză guvernamentală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Categoric în această sesiune vom depune o moţiune de cenzură. Ruptura dintre ei este mult prea mare. Sunt total diferite cele două partide, PNL şi USR şi nu mare mi-ar fi mirarea ca în maxim o lună de zile să mai avem încă o dată o criză”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri dacă PSD mai ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură.

Chestionat dacă se aşteaptă să reuşească moţiunea de cenzură în această sesiune, Ciolacu a răspuns: „Este posibil să reuşească, de aceea o depunem. Nu o depunem de dragul de a o depune”.

Întrebat mai departe dacă ar adânci criza sau ar evita alte crize, liderul PSD a replicat: „Nu, câteodată căderea unui guvern duce la închiderea unor crize politice majore”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.