Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Călăraşi, că structura politicii româneşti arată clar că există PSD, pe partea stângă, şi PNL, pe partea dreaptă, iar ”la USR vedem fiecare că, încet-încet, acea flacără de imaculaţi începe să se stingă”. Ciolacu a spus că nu vor exista ”categoric” negocieri cu PNL ”o perioadă lungă de timp” şi a recunoscut că lipsa unor analize la nivelul PSD, după alegeri, a fost o greşeală. ”După două nereuşite, europarlamentare şi prezidenţiale, încercăm să o moşmolim din nou”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Categoric nu o să avem negocieri cu PNL o perioadă lungă de timp. Structura politicii româneşti în momentul acesta arată foarte clar doi piloni, unul de stânga şi unul de dreapta, unul fiind PSD, altul PNL. A apărut acel USR, vedem fiecare dintre noi că, încet-încet, acea flacără de imaculaţi începe să se stingă”, a spus, duminică, în dechiderea Conferinţei Judeţene a PSD Călăraşi, Marcel Ciolacu.

Acesta a explicat că el şi Paul Stănescu nu se vor implica în filialele judeţene, care au drept de decizie.

”Deciziile aparţin organizaţiei, rezultatele, de asemenea, aparţin organizaţiei, atât reuşitele, cât şi nereuşitele. A fost o greşeală mare, şi o recunosc fără nicio reţinere, lipsa la nivel central a unor analize după ce-am avut alegeri. Întotdeauna după ce-am avut alegeri, ori ne-am bucurat prea mult şi am uitat neperformanţa, am uitat poate şi meritocraţia politică şi am ajuns după două nereuşite, europarlamentare şi prezidenţiale, să încercăm să o moşmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate întâmpla după alegerile locale şi generale de anul acesta”, a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD şi secretarul general, Paul Stănescu, participă la conferinţa Judeţeană a PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la Congresul Naţional din februarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.