Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în acest moment, deputatul Cătălin Rădulescu "nu are ce să mai caute în interiorul PSD". Rădulescu a fost exclus recent din partid, după ce a lipsit la moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, despre deputatul Cătălin Rădulescu, recent exclus din PSD.

Ciolacu a spus că îi urează fostului său coleg "sănătate, succes".

"Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu în acest moment nu are ce să mai caute în interiorul PSD", a punctat însă Ciolacu.

În 10 septembrie, deputatul Cătălin Rădulescu a prezentat, pe Facebook, "adevăratele motive" ale excluderii sale din PSD, susţinând că a sesizat "existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea", grup din care ar face parte, între alţii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Fifor. El i-a criticat şi le-a adus diverse acuzaţii acestora, spunând că Tudose ar fi afirmat că va "face" cel puţin 100 de milioane de euro ca premier şi numindu-l pe Manda "colorat". Rădulescu a afirmat că "gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD" nu poate ajunge "la rezultatele lui Liviu Dragnea", neavând "nici flerul, nici spiritul de luptător al lui". "Excluderea mea a fost pentru mine, un moment de uşurare, pentru ca îmi era greaţă să vă aud şi să vă privesc", a spus Rădulescu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.