Marcel Ciolacu a declarat că „au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors”. Între timp, au mai murit joi 195 de oameni, iar la ATI nu mai este niciun loc, însă de 4 luni încoace coaliţia doar îşi împarte funcţii, bani şi a transformat masa Guvernului „într-o tarabă a intereselor şi ifoselor voastre”, a mai spus liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă daţi cu trotinetele în cap! Vă trageţi de păr în faţa camerelor! Vă maimuţăriţi la tv încercând să păreţi gravi în timp ce daţi ultimatumuri şi para-ultimatumuri! Aţi transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor şi ifoselor voastre!
 
Dar pentru ţară ce faceţi, incompetenţilor?! Dar ultimatumuri pentru a creşte testarea şi numărul de paturi la ATI când daţi?? Chiar nu vă e ruşine?! Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Aţi depăşit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceţi decât să vă împărţiţi funcţii şi bani. România se scufundă şi voi continuaţi să vă bateţi pe ciolan! Opriţi-vă!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.