Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat marţi, după şedinţa conducerii PSD, că nu a avut nicio discuţie de a scoate vreun partid politic din componenţa acestei coaliţii. El a anunţat că o să fie o întâlnire a celor trei copreşedinţi care formează această coaliţie şi vor începe într-un termen foarte scurt să finalizeze aceste discuţii privind noul Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am avut nicio discuţie de a scoate vreun partid politic din componenţa acestei coaliţii, sunt ferm convins că zilele următoare, dacă nu mâine, nu am avut această discuţie, o să fie o întâlnire a celor trei copreşedinţi care formează această coaliţie şi vom începe într-un termen foarte scurt să finalizăm aceste discuţii”, a spus Ciolacu.

Întrebat despre comasarea Ministerului Sportului, liderul PSD a precizat că nu a făcut niciun scenariu clar ce comasări vor avea loc în Executiv.

”Decizia este că Guvernul viitor va avea mai puţine ministere”, a precizat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.