Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că în şedinţa de Guvern de joi se află pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care sunt decontate plăţi către furnizorii de energie. El a menţionat că doreşte ca sistemul să fie în continuare funcţional, cum a fost şi iarna trecută, cu preţuri plafonate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Ne pregătim deja şi pentru asigurarea energiei în sezonul rece şi avem astăzi un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care asigurăm decontarea unor plăţi pentru furnizorii de energie. Vrem ca sistemul să fie în continuare perfect funcţional, cum a fost şi iarna trecută, cu preţuri plafonate”, a afirmat Ciolacu, joi, la debutul şedinţei de Guvern.

El a menţionat că nu înţelege, în aceste condiţii, de ce în Bucureşti sute de mii de cetăţeni se spală cu apă rece.

“Nu reuşesc totuşi să realizez cum este posibil în aceste condiţii, ca în Capitala României, primarul Nicuşor Dan să condamne în continuare şi acest an sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece. Mi se pare inuman şi degradant. Şi asta la trei ani după ce domnul primar a promis revoluţia apei calde”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.