Premierul Marcel Ciolacu afirmă că România are ”cea mai bună legislaţie pe trafic de persoane”. El dă ca exemplu felul în care ţara noastră a gestionat problema refugiaţilor ucraineni care veneau şi cu copii ai altor părinţi. ”Cred că vorbim de un stat care îşi face treaba în acest moment”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, la Târgul Indagra, despre traficul de persoane.

”Avem cea mai bună legislaţie pe trafic de persoane, dimpotrivă, la nivelul Uniunii Europene şi am văzut şi nişte declaraţii din partea partenerului strategic Statele Unite ale Americii, cu nişte paşi făcuţi, enormi, de România, în această zonă. Aduceţi-vă aminte, când a început războiul în Ucraina, câtă emoţie a fost fiindcă erau foarte multe femei care veneau nu numai cu propriii copii, veneau şi cu copiii surorii, fratelui, al vecinului şi atunci România a făcut faţă exemplar. Nu a existat niciun trafic de... era o identificare imediată, deci cred că vorbim de un stat care îşi face treaba în acest moment”, a replicat premierul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.