Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că va fi aprobat un memorandum având ca temă investiţiile publice prioritare pentru anul viitor, document care va sta la baza elaborării bugetului pe 2024. Premierul a mai spus că astăzi va fi prima şedinţă de coaliţie, împreună cu domnul ministru al Finanţelor, cu tema bugetului pe anul 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi vom adopta memorandumul având ca temă investiţiile publice prioritare pentru anul viitor, document care va sta la baza elaborării bugetului pe 2024”, a spus premierul în şedinţă.

El a precizat că tot astăzi va fi prima şedinţă de coaliţie, împreună cu ministrul Finanţelor, cu tema bugetului pe anul 2024.

”Îmi doresc să susţinem ritmul din acest an în ceea ce priveşte numărul de proiecte şi chiar să-l depăşim. Avem exemple de bună practică în mai multe ministere cu adevărat, în principal Ministerul Transporturilor. Vreau să construim acest buget pe proiecte”, a menţionat Marcel Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.