Premierul Marcel Ciolacu a declatrat, joi seară, că inflaţia a scăzut în România, urmănd a sosi şi datele oficiale care să confirme acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, inflaţia în România este cu o singură cifră. Vor veni şi datele oficiale. Este pentru prima oară când avem o inflaţie cu o singură cifră. Asta este direcţia corectă. Este pentru prima oară când direcţia României în zona economică este cea corectă”, a declatrat, joi seară, la România TV, premierul Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că a făcut apel la păstrarea acestui trend.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Eu am făcut un singur apel, haideţi să nu distrugem ce avem. Trebuie mers pe zona bugetară de tăieri de cheltuieli, trebuie să intrăm în zona nu de a veni cu taxe noi, vii cu accize pe vicii, aia e cu totul altceva”, a afirmat premierul.

Acesta susţine că nu vor exista taxe noi: ”Nu vine nimeni cu taxe noi, dar trebuie să vedem, să fie o echitate fiscală”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.