Premierul Marcel Ciolacu a anunţat noi proiecte de hotărâri de Guvern în cadrul şedinţei de joi, explicând că este vorba de un coridor de expropriere pentru segmentul Ploieşti-Buzău de pe Autostrada Moldovei, dar şi de continuarea lucrărilor la drumurile de legătură de la podul suspendat de la Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Observ că şi astăzi domnul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, are noi proiecte de hotărâri de Guvern care au ca scop crearea frontului de lucru pentru şantierele de infrastructură. Este vorba de un coridor de expropriere pentru Autostrada Moldovei pe segmentul Ploieşti-Buzău, plus un alt coridor pentru continuarea lucrărilor la drumurile de legătură de la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la începutul şedinţei de Guvern.
 
El a reamintit faptul că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a inspectat şantierele feroviare şi a constatat că în unele locuri lucrările merg prea lent. 
 
“Avem şi obiective de investiţii pe cale ferată şi am observat că domnul Grindeanu a inspectat ieri şantierele feroviare, avertizând, în unele locuri, că lucrările merg mult prea lent. Cred că românii aşteaptă în mod legitim un ritm mai susţinut şi e firesc ca oamenii să îşi dorească să meargă cu trenul civilizat, ca în orice ţară europeană”, a adăugat premierul Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.